Garázs, melléképület 3D látványtervezés

Szolgáltatásaink

Garázs 3D látványtervezés

Garázs, melléképület, nyári konyha, műhely 3D látványtervezés

Ön megálmodja, mi segítünk a megvalósításban. Tervek, vázlatok, helyszíni felmérés alapján Garázs, melléképület, nyári konyha, műhely 3D látványtervezés megfizethető áron. A 3D Látványtervek mellé kérhető tejes méretezett műszaki rajz, igény esetén elvégezzük a teljes engedélyeztetést

Árajánlatkérés

Költségvetés készítés

Családi házak, garázsok, műhelyek, nyári konyhák építési költségvetés készítése, szaktanácsadás, vázlatrajzok, tervrajzok, helyszíni felmérés alapján. Árazott költségvetések készítése aktuális építőanyag árakkal, igény esetén árazatlan költségvetések készítése. Anyagszükséglet számítás, költségvetés készítés 25 éves szakmai tapasztalattal. Az elképzeléstől, a kivitelezés előkészítésétől akár a beruházás lezárásáig. Az építőipar összes szakiparában, a gépészettől a belsőépítészetig

Árajánlatkérés

Építőipari költségvetés készítés

Családi ház 3D homlokzattervezés, 3d homlokzattervezés

Tervezés – engedélyeztetés

Teljes körű szakhatósági engedélyeztetés dokumentációinak elkészítése, egyeztetések lebonyolítása. Magánszemélyek, vállalkozók,beruházók, tervezők, vállalkozók részére! Elkészítjük a teljes dokumentációt, műszaki rajzokat, tervdokumentációt, beszerezzük a szükséges engedélyeket.

Árajánlatkérés

Kulcsrakész építés

Megrendelheti nálunk a teljes kulcsrakész kivitelezést. Ebben az esetben elvégezzük a teljes kivitelezést. Tégla, könnyűszerkezetes, fémszerkezetes garázsok építése.

Fémvázas építési mód esetén, a tervezéstől a fémváz legyártásáig, a kulcsrakész építésig levesszük az ön válláról az ügyintézés teljes terhét.

Árajánlatkérés

Tanulmányterv készítés

Családi ház 3D homlokzattervezés, 3d homlokzattervezés

Kivetítőn történő tervegyeztetés

Igény esetén lehetőség van bemutatótermünkben, nagy kivetítőn történő tervegyeztetésre. Akár az egész család részt vehet a 3D-s tervek átnézésében, mint egy mozifilm, csak a vásznon a megálmodott épület látható. Be tudjuk együtt járni az épületet, tudjuk méretezni a helyiségeket, a bútorokat, meg tudunk nézni különböző design megoldásokat. A terv ön előtt és önnel együtt születik, az ön igényeire szabva.